1013: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1013年
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké sh:1013)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1013年)
[[vo:1013]]
[[war:1013]]
[[wuu:1013年]]
[[yo:1013]]
[[zh:1013年]]
62.253

besutan