Walabi: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké ml:വാലാബി
c (Bot: Nyingkiraké he:וולבי (missing))
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ml:വാലാബി)
[[ja:ワラビー]]
[[ko:왈라비]]
[[ml:വാലാബി]]
[[ms:Walabi]]
[[nl:Wallaby]]