1023: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1023年
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1023)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1023年)
[[vo:1023]]
[[war:1023]]
[[wuu:1023年]]
[[yo:1023]]
[[zh:1023年]]
62.367

besutan