1213: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1213年
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké sh:1213)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1213年)
[[vo:1213]]
[[war:1213]]
[[wuu:1213年]]
[[yo:1213]]
[[zea:1213]]
62.348

besutan