1062: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1062年
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1062)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1062年)
[[vo:1062]]
[[war:1062]]
[[wuu:1062年]]
[[yo:1062]]
[[zh:1062年]]
63.110

besutan