1102: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1102年
c (Bot: Nambahaké se:1102)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1102年)
[[vo:1102]]
[[war:1102]]
[[wuu:1102年]]
[[yo:1102]]
[[zh:1102年]]
63.050

besutan