1074: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1074年
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1074)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1074年)
[[vo:1074]]
[[war:1074]]
[[wuu:1074年]]
[[yo:1074]]
[[zh:1074年]]
61.527

besutan