1082: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1082年
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1082)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1082年)
[[vo:1082]]
[[war:1082]]
[[wuu:1082年]]
[[yo:1082]]
[[zea:1082]]
61.848

besutan