Wong Bukit: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
JV06Doni Dwi Hartanto mindhahaken kaca Wong Bukit dhumateng Suku Dayak Meratus: Jeneng Sub Suku
(JV06Doni Dwi Hartanto mindhahaken kaca Wong Bukit dhumateng Suku Dayak Meratus: Jeneng Sub Suku)
(Ora ana béda)