Yataro Iwasaki: Béda antara owahan

22 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké pt:Yataro Iwasaki
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké fr:Iwasaki Yatarō)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké pt:Yataro Iwasaki)
[[no:Iwasaki Yatarō]]
[[pl:Yatarō Iwasaki]]
[[pt:Yataro Iwasaki]]
[[ru:Ивасаки Ятаро]]
[[th:อิวะซะกิ ยะตะโร]]