1569: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1569年
c (r2.7.2+) (bot Menambah: sh:1569)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1569年)
[[vo:1569]]
[[war:1569]]
[[wuu:1569年]]
[[yo:1569]]
[[zh:1569年]]
62.432

besutan