Flevoland: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah ar:فليفولند dadi ar:فليفولاند)
|}
 
'''Flevoland''' iku sawijining [[provinsi]] ing [[Walanda]]. Ibu kuthané [[Lelystad]]. Provinsi iki provinsi sing anom dhéwé ing [[Walanda]]. Keputusané dijupuk ing [[27 Juni]] [[1985]] lan dilaksanakaké ing [[1 Januari]] [[1986]]. Flevoland iku wewengkoné mèh kabèh [[banyu]] sing digaringaké ([[basa Walanda]]: ''[[polder]]'') kejaba rong manten pulo cilik: [[Urk]] lan [[Schokland]].
 
{{GemeentenFlevoland}}