1101: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1101年
c (Bot: Nambahaké lv:1101. gads)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1101年)
[[vo:1101]]
[[war:1101]]
[[wuu:1101年]]
[[yo:1101]]
[[zh:1101年]]
61.848

besutan