1116: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1116年
c (Bot: Nambahaké se:1116)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1116年)
[[vo:1116]]
[[war:1116]]
[[wuu:1116年]]
[[yo:1116]]
[[zh:1116年]]
62.379

besutan