Lahore: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké hif:Lahore
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah pa:ਲਾਹੌਰ dadi pa:ਲਹੌਰ)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké hif:Lahore)
[[he:לאהור]]
[[hi:लाहौर]]
[[hif:Lahore]]
[[hr:Lahore]]
[[hu:Lahor]]