1288: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1288年
c (Bot: Nambahaké se:1288)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1288年)
[[vo:1288]]
[[war:1288]]
[[wuu:1288年]]
[[yo:1288]]
[[zh:1288年]]
61.777

besutan