1121: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1121年
c (Bot: Nambahaké se:1121)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1121年)
[[vo:1121]]
[[war:1121]]
[[wuu:1121年]]
[[yo:1121]]
[[zh:1121年]]
62.348

besutan