One Direction: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  8 taun kepungkur
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké lt:One Direction)
[[Image:One Direction.jpeg|thumb|350px|One Direction]]
 
'''One Direction''' yaiku grup penyanyi lanang saka [[Inggris]]-[[Irlandia]] sing kabentuk tahun [[20122010]].<ref name="internet1"> {{id}}[http://www.onedirectionmusic.com/gb/home/ One Direction] (dipunundhuh tanggal 24 September 2012)</ref> Anggotane Grup iki yaiku Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles lan Louis Tomlinson.<ref name="internet1"/> One Direction dikontrak déning ''Syco Records'', lebel rékamané Simon Cowell, sawisé dadi juara nomer telu ing acara ''The X Factor'' musim kaping 7 tahun [[2010]].<ref name="internet1"/> Sawise sukses ing [[Inggris]], One Direction banjur dikontrak kaliyan lebel rekaman saka [[Amerika]] Utara, [[Columbia]] Records ing tahun [[2011]].<ref name="internet1"/>
 
Ing sasi [[November]] [[2011]], One Direction ngentokaké albumé sing sepisan, judulé ''Up All Night''. <ref name="internet2"> {{id}}[www.teenage-corner.com/2012/03/biodata-one-direction.html Biodata One Direction] (dipunundhuh tanggal 24 September 2012)</ref> Album kasebut dadi album sing payu paling cepet ing [[Inggris]] tahun [[2011]].<ref name="internet2"/> Isih ing tahun sing padha, ing [[Amerika Serikat]], album kuwi sukses kelebu ing posisi paling dhuwur ''Billboard'' 200.<ref name="internet2"/> ''Up All Night'' nguwasani posisi sepulung paling gedhe UK Singles Chart mawa lagu ''What Makes You Beautiful''.<ref name="internet2"/> Mawa lagu kuwi, One Direction menang ''Best British Single'' (lagu Britania paling apik) ing acara ''BRIT Award'' tahun [[2012]].<ref name="internet2"/> One Direction uga sukses ngadollagu kasebut mawa digital total unduhan nganti 2.060.303.<ref name="internet2"/> Album sing kapindho judhulé ''Take Me Home'' bakal diluncuraké tanggal [[12]] [[November]] [[2012]].<ref name="internet2"/> One Direction bakal nggawé konsèr tur dunia sing dijadwalaké ing tahun [[2013]].<ref name="internet2"/> Tur iki diwiwiti saka kutha-kutha ing [[Inggris]] lan [[Irlandia]] banjur diterusaké ing negara-negara [[Amerika]] Utara lan [[Australasia]].<ref name="internet2"/>
30

besutan