One Direction: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
→‎Zayn Malik: kapitalisasi
(→‎Zayn Malik: kapitalisasi)
===Zayn Malik===
[[Image:Zayn Malik 2012.jpg|thumb|100px|Zayn Malik]]
'''Zain javaddJavadd “Zayn” Malik''', lair [[12]] [[Januari]] [[1993]] ing [[Rumah Sakit]] ST luke, Bradford, [[Inggris]].<ref name="internet8"> {{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/hollywood/z/zayn_malik/berita/ Zayn Malik-Profil Selebritis] (dipunundhuh tanggal 24 September 2012)</ref> Asma bapake Yasser sing duwe keturunan [[Inggris]]-[[Pakistan]] dene ibune, Tricia Malik asli wong [[Inggris]].<ref name="internet8"/> Dheweke duwe telung sedhulur wedok, yaiku Doniya, Waliyha lan Safaa.<ref name="internet8"/> Zayn digedheke ing East Bowling, ing sebelah kulon kutha Bradford. Rikala audisi ''The X Factor'' ngomong dheweke pengen melu acara ''The X Factor'' kanggo nggolek pengalaman.<ref name="internet8"/> Miturut dheweke musik urban kuwi perangan sing nemtokake karier musike sing duwe genre R&B lan Rap.<ref name="internet8"/> Zayn tau pacaran karo kacane ppadha-padha peserta ''X Factor'', Rebecca Ferguson nanging mung patang sasi tok. Saiki, Zayn pacaran karo salah sijining anggota Little Mix jenenge Perrie Edwards.<ref name="internet8"/> Zayn tau nggawe status tweeter: “La ila ha ill llalla ho muhammed door rasoolalah”.<ref name="internet8"/>
 
===Liam Payne===
30

besutan