1136: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1136年
c (Bot: Nambahaké se:1136)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1136年)
[[vo:1136]]
[[war:1136]]
[[wuu:1136年]]
[[yo:1136]]
[[zh:1136年]]
60.615

besutan