1478: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1478年
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1478)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1478年)
[[vo:1478]]
[[war:1478]]
[[wuu:1478年]]
[[yo:1478]]
[[zh:1478年]]
61.315

besutan