Tréta Yuga: Béda antara owahan

39 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké or:ତ୍ରେତୟା ଯୁଗ
(referensi)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké or:ତ୍ରେତୟା ଯୁଗ)
[[new:त्रेता युग]]
[[nl:Treta Yuga]]
[[or:ତ୍ରେତୟା ଯୁଗ]]
[[pl:Tretajuga]]
[[ru:Трета-юга]]
182

besutan