1159: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1159年
c (Bot: Nambahaké se:1159)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1159年)
[[vo:1159]]
[[war:1159]]
[[wuu:1159年]]
[[yo:1159]]
[[zh:1159年]]
63.050

besutan