1327: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1327年
c (Bot: Nambahaké se:1327)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1327年)
[[vo:1327]]
[[war:1327]]
[[wuu:1327年]]
[[yo:1327]]
[[zh:1327年]]
60.799

besutan