Kali Oder: Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké ms:Sungai Oder, Poland
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah it:Oder dadi it:Odra)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ms:Sungai Oder, Poland)
[[mk:Одра]]
[[mr:ओडर नदी]]
[[ms:Sungai Oder, Poland]]
[[nds:Oder]]
[[nl:Oder]]
60.587

besutan