1169: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1169年
c (Bot: Nambahaké se:1169)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1169年)
[[vo:1169]]
[[war:1169]]
[[wuu:1169年]]
[[yo:1169]]
[[zh:1169年]]
60.584

besutan