1177: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1177年
c (Bot: Nambahaké se:1177)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1177年)
[[vo:1177]]
[[war:1177]]
[[wuu:1177年]]
[[yo:1177]]
[[zh:1177年]]
63.087

besutan