Inggris: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké lad:Inglaterra
c (r2.7.2+) (Bot: Ngowahi pcd:Ingueltière)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké lad:Inglaterra)
[[ky:Англия]]
[[la:Anglia]]
[[lad:Inglaterra]]
[[lb:England]]
[[li:Ingeland]]
9.872

besutan