Palermo: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké az:Palermo
c (Bot: Nambahaké ur:پالیرمو)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké az:Palermo)
[[ast:Palermo]]
[[ay:Palermo]]
[[az:Palermo]]
[[be:Горад Палерма]]
[[be-x-old:Палерма]]
38.873

besutan