1193: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1193年
c (Bot: Nambahaké se:1193)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1193年)
[[vo:1193]]
[[war:1193]]
[[wuu:1193年]]
[[yo:1193]]
[[zh:1193年]]
60.916

besutan