1190: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1190年
c (Bot: Nambahaké se:1190)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1190年)
[[vo:1190]]
[[war:1190]]
[[wuu:1190年]]
[[yo:1190]]
[[zea:1190]]
59.987

besutan