1192: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1192年
c (Bot: Nambahaké se:1192)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1192年)
[[vo:1192]]
[[war:1192]]
[[wuu:1192年]]
[[yo:1192]]
[[zh:1192年]]
63.087

besutan