Hel, Polandia: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké ms:Hel, Poland
c (bot Menambah: zh:赫爾 (波蘭))
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké ms:Hel, Poland)
[[it:Hel (Polonia)]]
[[lv:Hela]]
[[ms:Hel, Poland]]
[[nl:Hel (Polen)]]
[[no:Hel (Polen)]]
62.270

besutan