1221: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1221年
c (Bot: Nambahaké se:1221)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1221年)
[[vo:1221]]
[[war:1221]]
[[wuu:1221年]]
[[yo:1221]]
[[zh:1221年]]
62.426

besutan