1226: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1226年
c (Bot: Nambahaké se:1226)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1226年)
[[vo:1226]]
[[war:1226]]
[[wuu:1226年]]
[[yo:1226]]
[[zh:1226年]]
61.741

besutan