1225: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1225年
c (Bot: Nambahaké se:1225)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1225年)
[[vo:1225]]
[[war:1225]]
[[wuu:1225年]]
[[yo:1225]]
[[zh:1225年]]
63.050

besutan