1224: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1224年
c (Bot: Nambahaké se:1224)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1224年)
[[vo:1224]]
[[war:1224]]
[[wuu:1224年]]
[[yo:1224]]
[[zea:1224]]
62.253

besutan