638: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:638年
c (Bot: Nambahaké se:638)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:638年)
[[vo:638]]
[[war:638]]
[[wuu:638年]]
[[yo:638]]
[[zh:638年]]
62.432

besutan