1738: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1738年
c (Bot: Nambahaké rue:1738)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1738年)
[[vo:1738]]
[[war:1738]]
[[wuu:1738年]]
[[yi:1738]]
[[yo:1738]]
61.554

besutan