1190: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1190
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1190年)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1190)
[[ro:1190]]
[[ru:1190 год]]
[[rue:1190]]
[[sa:११९०]]
[[scn:1190]]
60.944

besutan