1580: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1580年
c (r2.6.4) (bot Menambah: zh-min-nan:1580 nî)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1580年)
[[vo:1580]]
[[war:1580]]
[[wuu:1580年]]
[[yo:1580]]
[[zh:1580年]]
62.295

besutan