1236: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1236年
c (Bot: Nambahaké se:1236)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1236年)
[[vo:1236]]
[[war:1236]]
[[wuu:1236年]]
[[yo:1236]]
[[zh:1236年]]
62.976

besutan