1237: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1237年
c (Bot: Nambahaké se:1237)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1237年)
[[vo:1237]]
[[war:1237]]
[[wuu:1237年]]
[[yo:1237]]
[[zh:1237年]]
62.379

besutan