1244: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1244年
c (Bot: Nambahaké se:1244)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1244年)
[[vo:1244]]
[[war:1244]]
[[wuu:1244年]]
[[yo:1244]]
[[zh:1244年]]
61.315

besutan