1565: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1565年
c (r2.6.4) (bot Menambah: zh-min-nan:1565 nî)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1565年)
[[vo:1565]]
[[war:1565]]
[[wuu:1565年]]
[[yo:1565]]
[[zh:1565年]]
62.379

besutan