1253: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1253年
c (Bot: Nambahaké se:1253)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1253年)
[[vo:1253]]
[[war:1253]]
[[wuu:1253年]]
[[yo:1253]]
[[zea:1253]]
62.976

besutan