1258: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1258年
c (Bot: Nambahaké se:1258)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1258年)
[[vo:1258]]
[[war:1258]]
[[wuu:1258年]]
[[yo:1258]]
[[zea:1258]]
62.976

besutan