1732: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1732年
c (Bot: Nambahaké yi:1732)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1732年)
[[vo:1732]]
[[war:1732]]
[[wuu:1732年]]
[[yi:1732]]
[[yo:1732]]
61.741

besutan