1273: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1273年
c (Bot: Nambahaké se:1273)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1273年)
[[vo:1273]]
[[war:1273]]
[[wuu:1273年]]
[[yo:1273]]
[[zh:1273年]]
62.379

besutan