1448: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1448年
c (Bot: Nambahaké se:1448)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1448年)
[[vo:1448]]
[[war:1448]]
[[wuu:1448年]]
[[yo:1448]]
[[zh:1448年]]
62.976

besutan